maanantai 21. joulukuuta 2015

Häviöstä piste! Jokinen kolmanneksi!Herra Leksa kutsui viime pelikerrallamme meidät Mäntän shakkikerhon kauden lopettajaisiin. Kolme pelaajaa noudatti tätä kutsua, Erkki, Henry ja Timo. Peliaika 5 min ja kuudesta häviöstä ulos. Peliparit arvottiin jokaisella kierroksella erikseen.
Tästä pelitavasta on hyötyjä ja haittoja, mutta mukava poikkeus ainakin allekirjoittaneelle, joka osallistui moiseen ihan ekaa kertaa.
Meidän  "joukkueesta", yksilöurheiluahan tämä on,  putosi ensin Henry, vähän myöhemmin Timo. Erkki puolestaan sinnitteli mitalisijoille saakka, ollen hienosti kolmas.


Mäntän shakkikerhon kauden lopettajaisten kolme parasta:
1. Lauri Keskinen
2. Leo Rautiainen
3. Erkki Jokinen

Pyydän saada mainita vielä, että blogimme toimii myös älykköpuhelimilla. Kiitän kaikkia sivuillamme vierailijoita, joita onkin ollut yllättävän paljon. Tietysti jotkut käyvät useamman kerran, silti!
Blogi  on kätevä tapa informoida seuralaisiamme ja suureksi hämmästyksekseni olen huomannut myös, että kaupunkilaiset seuraavat kuulumisiamme.

Toistettakoon tässä vielä, että tammikuun pikapelit pelataan poikkeuksellisesti 12.1. Loppiaisen vuoksi.

Onnea vuodelle 2016 ja kiitos pelaajille kuluneesta vuodesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Joulukuun 2018 pikapelit

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------